Friday, January 13, 2017

MAYBELLINE Bitten Lips!

Hi Everyone..

It's been a long time, very very long time i never share anything to you guys. Busy. Yass. Cliche. *PalmFace* But now, i'm here with a quick and simple review about Maybelline Bitten Lips. Who doesn't like Maybelline anyway? They always came with a good product i believe. So..

Setelah beberapa minggu gw mencoba Maybelline Bitten Lips ini, i was like,"Hmmm.. This balmy lip tint is definitely good on my lips!" Actually, gw bukan pengguna lipbalm or lip gloss or lip tint whatever it is yang hasilnya glossy on my lips. Karena memang i def love something matte for my lips. Tapi, Maybelline Bitten Lips ini cukup OK kok. And for daily, i kinda like it!

Maybelline Bitten Lips!

Well, gw punya empat warna dari koleksi ini yaitu PK01, OR01, RD01, RD03. Hmmm, i'm not sure kenapa produk ini nggak punya nama yang lucu or something ya? Shadenya hanya ditentukan dari kode seperti diatas which is Errrr.

Anyway, gw suka sama packagingnya. Clear-jelly look dengan warna cantik yang merepresentasikan shade yang ada di produknya. Even tho it's not a true shade but it's Ok. 
Maybelline Bitten Lips ini memiliki tekstur yang menurut gw seperti jelly, dengan hasil akhir yang glossy tapi nggak lengket. Tapi dibilang super comfortable to wear juga nggak sih. Karena basicnya, semua produk dengan hasil akhir yang glossy apalagi lipbalm seperti ini, pasti meninggalkan sensasi agak sticky when apply on the lips. That's the differences with the all matte products.

Talking about the color payoff, i don't expect warnanya akan bold sih. Remember that this isn't a lipstick but more to lipbalm. Hanya saja, Bitten Lips ini bisa membuat tampilan bibir terlihat segar dan plumpy gitu. I mean, kalau kalian lagi nggak ingin dandan banget tapi masih mau kelihatan segar, you should try this on.

L-R: RD03 - RD01 - OR01 - PK01

Overall, honestly i would say that this product is so so. I don't know maybe i'm not a lipbalm and sheer lipstick kinda person sih. But i'm not saying that this product is bad. Hanya saja, gw lebih memilih pakai lip product yang bold sekalian daripada lip product yang sheer apalagi glossy sih.

If you wanna try this, just give a try! Maybe this Maybelline Bitten Lips is made for you^^

Have a nice day!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Thank You For Coming...