Thursday, November 17, 2016

Favorite Nude Lipstick by The Balm!

Hello Gorgeous!

I remember for the first time i was using lipstick, i tried nude shade or another beige-pink color. i was afraid to wear bold  vivid color that day. I have no confident at all. Everytime i went to the makeup counter at Department Store, i straight to grab nude color. My first nude lipstick came from Red Earth (I don't know whether this brand still exist or not. I'm sure it's not!) and its shade BE105 or something (FORGET hahaha..). After all, i always wear nude lipstick everywhere i go.

As i grew up, nude lipstick always accompany me. Because i believe it'll compliment my look. Let's say, smokey eyes, bronzy makeup, or just natural makeup, everything will look good with nude lipstick. Agree? So now i'm gonna share with you all my favorite nude lipstick and it comes from THE BALM Cosmetics!

The Balm Meet Matt(e) Huges!

Sunday, November 6, 2016

The Newest Mascara From REVLON!

Hello There..

Well aktifitas gw akhir-akhir ini lagi padat banget, dan gw benar-benar nggak sempat ngapa-ngapain selain kerja. Tapi sekarang gw mau ngereview sebuah produk terbaru dari Revlon, yaitu dua mascara yang memiliki packaging keren ini. REVLON ULTIMATE ALL IN ONE dan REVLON ULTRA VOLUME mascara! Beberapa waktu lalu, Revlon mengirimkan gw kedua produk ini dan lipstik Matte Balm mereka dengan warna terbaru (swatch menyusul ya).

Pertama kali gw lihat produk ini di blog luar. Dan sebenarnya gw penasaran sih gimana kualitas dan performa mascara ini. Secara, packagingnya keren banget menurut gw. Bentuknya oval, pipih berwarna hitam dove, dengan tutupnya yang berwarna merah dan fucshia. Keren!

The Newest Mascara from Revlon!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Thank You For Coming...