Monday, June 17, 2013

Event Laneige Beauty Blogger Challenge

Haiii Everyone...
On Tuesday 11th June 2013, i was invited by Laneige to attending their beauty event "Laneige Beauty Blogger Challenge"
Yup, It was held on Sogo Pim2 and there's a 10 beauty blogger that came into the event. Honestly, it's been a long time i'm not meet up my blogger friends because of my busy day. And now i'm so happy to meet them all..



Fyi, Laneige mean Snow in France. Wow,, i love Snow. Even in Indonesia we never see snow. But as you can imagine, Snow is purely white, innocent and bright. So, every woman who wear Laneige as their daily makeup & skincare, i wish they would be bright and beautiful as snow does <3

Okay, let's continue in Bahasa. It'll make me easier to tell the whole event. Hehehe.. ^_^
Acara ini seru banget yah. Temanya adalah "Beauty Blogger Challenge" dimana kita akan memperagakan demo makeup ala-ala Korean Girl yang menggunakan produk Laneige.

By the way, Laneige ini punya produk unggulan banget yaitu BB cream super WOW yaitu Laneige Snow BB Soothing Cushion. Adalah BB cream yang dikemas bak foundation compact. Sebenarnya BB cream ini tetaplah berbentuk cair as usual BB cream does, hanya saja, produknya berada didalam sponge hence it called 'Cushion'. Hmmm.. Ini penampakannya:


And you know, i'm a powder lover (yeah, i'm an oily skin kind of girl) and at first i try Laneige Water Supreme Finishing Pack SPF25, i;m in loooovveeee... The texture is so soft, lightweight and blend well on my skin.

Laneige Water Supreme Finishing Pack SPF25 in Sand Beige. Love this powder so much!


Ok, acara ini dimulai dengan sesi pembukaan oleh pembicara yaitu pihak Laneige sementara kita semua duduk di meja masing-masing yang sudah dilengkapi dengan peralatan siap tempur. Hehehe..

Inilah meja kita untuk melakukan Challenge... HapHapHap!

Remover and Cleansing Oil dari Laneige yang OK banget..

Goodie Bag dari Laneige yang berisi produk yang sangat sangat awesome... Ada skincare dan Makeup. Yay!

(Sudah lama nggak ketemu mereka... Hihihihi)

Setelah menerangkan tentang product knowledge, acara dimulai dengan sesi membersihkan wajah yang menggunakan skincare Laneige seri White Plus Renew, terdiri dari : White Plus Renew Skin Refiner, White Plus Renew Emulsion dan White Plus Renew Essence. Produk dari seri White Renew ini dipercaya dapat membuat kulit sehat dan cerah berseri. Lalu dilanjutkan dengan Laneige Water Supreme Primer Base SPF15 sebelum ber-makeup.

My Bare face without any makeup. After applying White Plus Renew Emulsion.

And here's my face after using all the complexion including Laneige Snow BB Soothing Cushion

Setelah itu, kita memasuki Sesi Challenge... Jreeennnggg Jreennggg.......

Me & Hanna

Challenge pertama adalah "Day Makeup" with a touch of Korean Look. Well, may you all know, Korean Look terkenal dengan gayanya yang fresh, minimalist, dewy, and young. Dimana kulit dibiarkan terlihat alami dan tidak 'berat'. Kuncinya adalah, pemakaian BB cream yang bisa membuat kulit terlihat sehat.

Day Look Makeup..

After finish with Day Look Makeup, we're continue with Night Look Makeup. Yak, seperti yang diketahui bahwa Night Look Makeup will looks more glamour than Day Look. Kuncinya adalah, pemakaian eyeshadow yang lebih bold and vibrant. Bisa menggunakan riasan mata ala Smokey Eyes, dengan menambahkan eyeshadow warna gelap dan eyeliner.

Night Look Makeup..

At the end of the event, kita ada sesi foto bareng (ini moment wajib di setiap acara! Hehhehe) dan ngasih testimoni tentang produk favorite kita masing-masing. Wanna know my fave product from the gift? EYEBROW PENCIL. Yup, for me, their eyebrow pencil is soooo good. Its texture is not too hard or too soft. Easy to glide dan warnanya juga pas! Sukaaa banget deh pokoknya...'

Well people, i will say that Laneige has a very good product. Both in skincare and makeup. Must have item banget deh ^_^
And, here's the picture with my blogger friends... Enjoy ^_^

Me, Pricilla, Hanna, Carryna, Rini

Pricilla, Carryna & Me...

Rini, Carryna, Pricilla, Me, Hanna, Carnellin

Carryna & Me...

Well, Thank You Laneige for giving me the opportunity to attend your great event and trying your great products.

NB: Some photos courtesy by Carryna Pratiwi. Thank You Dear for let me use the photo from you..... Sorry that my battery was drained so much for the last minute of the event :(

7 comments:

  1. Salam kenal kak catra,,
    Aku harus berlatih terus supaya bisa pake makeup yang keren kaya kakak..
    Nareswari
    http://nareswaridama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Haiiii Nares...
    Thank you so much yaa udah main2 kesini.
    Hihihihi, iyaa yang penting practice. BEcause practice makes perfect. Walaupun gw juga masih harus banyak belajarrrrr

    ReplyDelete
  3. wow..i LOVE your BOLD eye make up for night looks, dear ^_^v

    Btw, yuk ikutan PINKYLICI0US GIVEAWAYS…

    banyak hadiahnya loh….dari merek Etude House, Tony Moly, The Face Shop, It’s Skin, etc

    ajak teman2mu jg yach, ada SURPRISE GIFTS too for your friend ^_^v

    Caranya gampang banget koq, cek di http://pinkylici0us.blogspot.com/

    Thank u so much, dear ^_^v

    followed your blog too..muachh..xoxo

    ReplyDelete
  4. Haii Pinky..
    Thank You So much yaaa for the Like. Hihihi...

    and tengkyu udah mampir yaaakk. Muaahh

    ReplyDelete
  5. mak lain kali kita harus ketemu lagi yaaah *.* in love juga loh sama eye makeup muuu, apa lagi kulit nya flawless syekaliiii ♥ nice to meet you ka catraa :*

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers

Thank You For Coming...